top of page

Salam Ramadan 2023 & Jadual Kelas Sepanjang Bulan Ramadan ๐ŸŒ™


Kami ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat islam di Malaysia dan kepada keluarga Absolute Wellness. Selamat menunaikan ibadah puasa.


ย 

Jadual Kelas Senaman Sepanjang Bulan Ramadan 2023Kami menghargai sokongan anda kepada Absolute Wellness, semoga senaman juga di jadikan salah satu ibadah ketika bulan puasa.

ย 

Tiada alasan untuk kita tidak kekal aktif dan cergas sewaktu menjalankan ibadah puasa. Ia agar memastikan badan kita sentiasa di dalam keadaan sihat dan cergas.ย 

Absolute Wellness Virtual ClassSepanjang bulan Ramadan kita akan buat kelas atas talian untuk orang yang ingin bersenam dari rumah. Dengan pakej unlimited anda boleh terus book class seperti biasa tanpa perlu bayaran tambahan. Cuma anda perlu tengok email selepas buat booking untuk dapatkan link ke virtual class menggunakan Platform Zoom.

ย 

ย 

Fat Loss Challenge Season 1Tahniah kepada pemenang Fat Loss Challenge Musim Pertama. Semoga program-program sebegini dapat terus mendapat sambutan agar dapat memberi sokongan kepada yang ingin menurunkan lemak badan. Tahniah sekali lagi, dan terima kasih kepada sponsor yang lain #myvitalab #lushprotein77 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page