fbpx

Loyalty Program

Kami amat menghargai sokongan dan juga kesetiaan pelanggan kami. Kami ingin berikan servis dan juga kualiti yang terbaik agar kita dapat manfaat bersama.

Misi kami membantu seramai mungkin manusia untuk mencapai berat yang ideal, tingkatkan konfiden dan kegembiaraan mereka

Dengan itu kami melancarkan ‘Loyalty Program’ bagi membantu pelanggan-pelanggan kami dapat penjimatan, dari apa yang mereka suka lakukan.

Antara loyalty atau reward points yang telah di aktifkan oleh pihak Absolute Wellness antaranya ialah:

 1. Reward Points
  Setiap pembelian produk atau kelas di Online Shop AbsoluteWellness.my anda akan dapat reward points. Points boleh di tebus terus setiap kali anda ingin checkout cart. Points akan expired selepas setahun dari points itu di masukkan.
  1 RM Pembelian anda akan dapat 2 Points
  100 Points anda akan dapat diskaun RM 1
 2. Review Reward Points
  Anda juga akan dapat 300pts setiap review yang di buat pada mana-mana produk yang anda pernah beli. Lihat tab review sebelah kepada produk description.
 3. New Sign-Up Reward Points
  Untuk setiap members yang baru daftar akaun di absolutewellness.my anda akan dapat reward points sebanyak 500pts
 4. Refer-A-Friend Reward Points
  Jika anda refer atau recommend kepada kawan untuk beli minima 10 kelas di absolute, anda akan dapat reward points sebanyak 500pts. Sila email info@absolutewellness.my untuk claim points

Segala perubahan atau update, kami akan maklumkan di ruangan ini. Terima kasih atas sokongan anda semua. Sila beri komen dan pendapat anda di ruang komen di bawah, jika ada apa-apa yang perlu kami perbaiki.

Leave a Reply

%d bloggers like this: