Category Archives: Food Review

Food Review by Absolute Coaches

Dalgona Coffee Viral? Boleh Buat Gemuk Tak?

Dah tiga hari perintah kawalan pergerakan beroperasi, ini bermakna dah tiga hari juga la kita dah duduk rumah kan. Okay mesti pernah dengar kan kopi yang viral di media sosial dengan nama “DALGONA COFFEE” ni! Kalau korang yang sentiasa mengikuti perkembangan trend di media sosial terutamanya aplikasi TikTok, korang mesti dah tahu betapa popularnya video […]

Review Susu Soya HomeSoy Tanpa Gula Tambahan

Susu soya antara susu alternatif yang popular bagi yang tak minum susu lembu atau vegan. Namun susu soya yang available kat pasaraya tu ada yang mengandungi kandungan gula yang agak tinggi. Tanpa Gula Tambahan Disebabkan tanpa gula tambahan rasanya memang tawar tapi still rasa susu soya. Jangan risau masih boleh diterima oleh tekak yea. Sebab […]