About Us

Meet our top coaches

Mohd Firdaus

Owner & coach

Putra

Running Coach

Nadi

Coach Putrajaya

Eddy

head coach putrajaya

Adib

Sports Conditioning Coach

Danial

Coach Muallim

Aqil

Head coach shah alam

Aqilah

Coach Shah Alam

Sarah

Coach Muallim

Hana

General Manager & Coach

Fathia

Coach Putrajaya

Nisa

Coach Muallim
KENAPA ABSOLUTE WELLNESS

Saya pernah mempunyai masalah berat badan berlebihan (150KG) dan mengalami pelbagai masalah kesihatan kerana kandungan asid urik yang tinggi. Dengan menukar gaya hidup kepada yang lebih sihat, saya telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 60 kilogram dalam masa 11 bulan.

Jadi tujuan saya mewujudkan Absolute Wellness adalah kerana saya ingin membantu lebih ramai lagi orang seperti saya untuk menurunkan berat badan, supaya menjadi lebih cergas dan sihat.

Saya yakin ramai yang masih tidak tahu bagaimana ingin bermula, dan cara yang betul dengan bimbingan jurulatih yang berpengalaman. Sewaktu saya ingin bermula dulu, saya pun susah untuk mencari kawan dan jurulatih yang memahami masalah yang saya alami.

Jadi saya menggunakan pengalaman yang saya pernah lalui, untuk di jadikan sebagai penyelesaian masalah kepada orang lain. Saya yakin dengan program dan sistem di Absolute Wellness, jika anda betul-betul konsisten dan berdisplin anda pasti akan berjaya.

Saya yakin tidak ada orang yang akan gagal #ZeroGagal di Absolute Wellness yang ada hanya orang yang berputus asa dan tidak mahu berusaha.

Mohd Firdaus
Founder Absolute Wellness

Get in touch

Subscribe to our newsletter

Recieve awesome deals now

SIAPA KAMI

Absolute Wellness merupakan sebuah studio latihan yang bermula dari Shah Alam dan kini mempunyai dua lagi cawangan di Putrajaya dan Tanjung Malim. Studio ini memfokuskan pelbagai jenis senaman bervariasi seperti latihan kelajuan, kekuatan dan ketahanan. Studio ini lain daripada yang lain kerana kami mengutamakan senaman dalam kumpulan berbanding senama secara bersendiriran. Justeru, ia membantu membina komuniti yang lebih sihat dan sejahtera.

Read more

Get in touch with us